Netwerken en inspiratie op netwerkplein Place des Amis

Netwerken en inspiratie op netwerkplein Place des Amis

Dinsdag 6 oktober – Vandaag vond de tweede dag plaats van de horecavakbeurzen BBB en Folie Culinaire in MECC Maastricht. Voor inspiratie en om te netwerken in een gastvrije omgeving konden de bezoekers terecht op netwerkplein pur sang Place des Amis. Servicecenter 4Hospitality organiseert dit netwerkplein in samenwerking met een aantal partners, waaronder Mise en Place en MECC Maastricht, en wordt ondersteund door stichting Les Amis GastrEUnomiques

Place des Amis
Place des Amis staat onder gastheerschap van netwerkclub Les Amis GastrEUnomiques. Het plein is een initiatief van Servicecenter 4Hospitality in samenwerking met een aantal partners, waaronder Mise en Place en MECC Maastricht. Hier ontmoeten vak bezoekers elkaar en worden bijgepraat over ontwikkelingen in de hospitality branche. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Op dit plein draait het om vriendschap, gelijkgestemdheid, passie voor hospitality en uiteraard gezelligheid. De komende dagen staat het programma vol met diverse interactieve sessies, waar elke dag tevens in stijl wordt afgesloten met een netwerkborrel. Op alle dagen wordt het programma op Place des Amis gemodereerd door Bob America (Staffable Payroll) en Lisette van Asten (Mise en Place).

_MEP41462

Les Amis GastrEUnomiques
Stichting Les Amis GastrEUnomiques is ontstaan in 2013 en heeft als doel een platform te bieden voor en door horeca leveranciers, die trots zijn op de Euregio en er actief zijn. Meer dan 80 ‘Amis’ komen vier keer per jaar samen om kennis en ideeën uit te wisselen en om nieuwe inzichten in trends en marktontwikkelingen te krijgen. Met een sterke binding met de BBB en Folie Culinaire wordt een stevige basis gecreëerd en onderhouden van dit informele netwerk.

Delen = vermenigvuldigen
_MEP3891Place des Amis biedt genoeg ruimte om oude en nieuwe vakgenoten te ontmoeten in een gastvrije omgeving. Naast netwerken kan men er ook volop inspiratie opdoen tijdens de interactieve sessies. Vandaag werden gasten meegenomen in ‘Het verschil tussen koffie & koffie’ door Luc Hendriks en Peter Klomp van het koffiemerk Catunambú. Ook gaven de 7 finalisten van de Columbus Trophy een korte presentatie over hun product of dienst. Deze onderwerpen leidden tot interessante conversaties die werden meegenomen tot in de netwerkborrel. Gedurende de dag sloten ook de gasten van Horeca Vlaanderen, de Lunchroom Dag & Cafetaria Dag aan op Place des Amis. Tijdens de borrel wordt in de avond ook de prijsuitreiking gehouden van de Kookwedstrijden met vandaag als thema: De Snelle Hap.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Leave a Comment