Place des Amis

WEES WELKOM!
Van maandag 8 tot en met woensdag 10 oktober 2018 vindt alweer de 6e editie van Place des Amis plaats tijdens de 64e editie van BBB Maastricht.

In het hart van horecavakbeurs BBB is het Place des Amis, netwerkplein pur sang, te vinden welke onder gastheerschap van Les Amis GastrEUnomiques staat. De naam van het plein zegt het al, het plein van vrienden. Dat betekent: elkaar business gunnen, gelijkgestemdheid, passie voor hospitality en natuurlijk gezelligheid. Place des Amis biedt volop ruimte om oude bekenden en nieuwe vakgenoten op informele wijze te ontmoeten. Les Amis GastrEUnomiques heeft de beschikking over een eigen ledenlounge waar leden gasten kunnen uitnodigen voor een hapje en drankje.

Daarnaast biedt Place des Amis diverse hoogtepunten zoals de opening van de BBB, ontvangsten van netwerkclubs, netwerkborrels en de prijsuitreiking van de Columbus Trophy (een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers met een uniek concept of product gerelateerd aan de Hospitality).

Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen op Place des Amis 2018!

Met gastvrije groet,
Bestuur Les Amis GastrEUnomiques


Terugblik Place des Amis 2017pda

Was je er niet bij, of wil je een dag herbeleven? Bekijk dan de fotoselectie middels de link.

Maandag 9 oktober 2017
Ook dit jaar vond de officiële opening van de vernieuwde BBB beurs plaats op Place des Amis. Gedeputeerde Geurts deelde zijn visie op Horeca en Toerisme in Limburg en de Euregio, waarna hij de beurs samen met beursmanager Erik Stroink officieel opende.

Aansluitend vond de uitreiking van de Columbus Trophy plaats. Een internationale aanmoedigingsprijs voor startende ondernemers die succesvol zijn als leverancier aan de hospitality of een innovatief hospitality concept hebben ontwikkeld. Uit het sterke deelnemersveld ontving Nonso Chukwuma van Chooka de felbegeerde geldprijs, internationale erkenning en uiteraard ondersteuning vanuit de jury met het verder ontwikkelen van zijn bedrijf.

Aan het eind van de eerste zeer geslaagde beursdag vond de standhouders borrel plaats. Tijdens deze borrel werd ook de prijs ‘Meest Gastvrije Stand’ uitgereikt door een aantal studenten van Hotel Management School Maastricht.

Dinsdag 10 & woensdag 11 oktober 2017
Tijdens de tweede dag van de beurs was er op Place des Amis wederom veel te beleven. Bijeenkomsten van verschillende netwerkclubs, interactieve sprekerssessies in de BBB Academy en netwerkborrels.

Wederom vond dit jaar op Place des Amis een bijeenkomst van Les Amis GastrEUnomiques (LAG) plaats. Deze bijeenkomst werd geopend door Bob America, voorzitter van LAG.

BBB Academy
In Variety Valley was, naast het Place des Amis, ook de BBB Academy te vinden. Hier kon men interactieve sprekerssessies bijwonen met een keur aan horeca-gerelateerde onderwerpen. Wil je meer weten over de sessies van een van onze inspirerende sprekers? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen. www.bbbmaastricht.nl/eventinfo/bbb-academy.


HIGHLIGHTS
columbus-trophy-logo-vierkantColumbus Trophy – www.columbustrophy.eu
Wat begon als een regionale prijs in Zuid Nederland, is in de afgelopen 12 jaar uitgegroeid tot een internationale prijs waar bedrijven uit heel Europa naar meedingen. Sinds 2015 is de Columbus Trophy, aanmoedigingsprijs voor startende en eigenzinnige ondernemers die werkzaam zijn als toeleverancier aan de hospitality, teruggekeerd naar haar ‘roots’ op BBB Maastricht. Ook dit jaar zullen de finalisten van de Columbus Trophy hun noviteiten tonen aan de bezoekers van het Place des Amis.

 

 

 

© 2014 - Les Amis GastrEUnomiques
Les Amis GastrEUnomiques is een initiatief van Servicecenter 4Hospitality Terms & Conditions