Speciale vakeditie vrijdag 13 mei: kick-off van de tour!

Speciale vakeditie vrijdag 13 mei: kick-off van de tour!

Douchewc roadshow van Geberit laat het de consument zelf ervaren

De Geberit AquaClean tour zet reiniging met water op het toilet in de spotlight en verleidt consumenten het zelf uit te proberen.

Nieuwegein, april 2016 – Iedereen mag het komen ontdekken: onder het motto ‘Mijn eerste keer’ doorkruist Geberit dit voorjaar heel Nederland. Tijdens de Geberit AquaClean roadshow krijgt de consument de kans om op een heel innovatieve manier de verfrissende reiniging met water te ervaren. Deze natuurlijke vorm van intieme hygiëne leren ze kennen in een exclusieve omgeving. Met deze ‘eerste keer’ belooft Geberit een uitzonderlijke ervaring, die onze westerse gewoonten in persoonlijke hygiëne weleens voorgoed zou kunnen veranderen.

Deze grootschalige campagne van Geberit is rechtstreeks op consumenten gericht en vindt deze lente op geselecteerde locaties en op doelgroepgerichte events plaats. Met de Geberit AquaClean truck presenteert de sanitairfabrikant het thema ‘reinigen met water’ op een nieuwe en baanbrekende manier: in een exclusieve sfeer, zullen eindgebruikers in staat worden gesteld de voordelen, van deze natuurlijke vorm van persoonlijke reiniging, te ervaren door het zelf uit te proberen. Geberit ziet de campagne als een extra stap in de richting van een nieuwe hygiënecultuur in Nederland.

Vanaf 13 mei t/m 26 juni toert de AquaClean truck door Nederland en brengt het promotieteam bezoeken aan diverse plaatsen en evenementen, zoals de Libelle Zomerweek in Almere, Design District in Zaandam, het Italië evenement Haarzuilens, Fleurig Huis & Tuin bij Appeltern, Farm & Country fair in Aalten, Villa Arena in Amsterdam, het stadsplein van Amstelveen, wooncentrum Nijhof en stadscentrum Het Valkhof in Nijmegen. Geberit heeft als doel, dat de roadshow een lange termijn impuls aan AquaClean partners en dealers geeft, als het gaat om de verkoop van de AquaClean douchewc.

Enthousiasme voor een nieuwe vorm van hygiëne

Geberit wil de eindgebruikers enthousiast maken voor het reinigen met water op het toilet en aanleiding geven tot een geheel nieuwe beweging. Naast de focus op de douchewc als product, zal de roadshow voornamelijk gericht zijn op het element van persoonlijke ervaring; Wat is een douchewc en wat doet dat met het gevoel? In de truck is een promoteam aanwezig die dit onderwerp ter sprake brengt en je uitnodigt een douchewc te testen. De eerste ervaring met een Geberit AquaClean douchewc is altijd een belevenis! Als je het eenmaal ervaren hebt, wil je niet meer zonder!

In de truck is een testwaterstraal voor de handen, zijn er diverse AquaClean douchewc showmodellen en twee werkende douchewc’s van ons nieuwste model: de AquaClean Mera. Hiermee kan het reinigen met water op het toilet ervaren worden, zowel fysiek als emotioneel.

Speciale vakeditie vrijdag 13 mei: kick-off van de tour!

Op vrijdag 13 mei is de aftrap van de Geberit AquaClean tour in Nieuwegein bij het hoofdkantoor van Geberit. Alle vakrelaties zijn van 14:00 tot 20:00 van harte uitgenodigd om op deze speciale vakeditie de AquaClean truck te ervaren onder het genot van een hapje, een drankje en muziek. Op deze vakdag wordt er onder de vakrelaties een Geberit AquaClean douchewc weggegeven, inclusief installatie binnen één dag.

‘Mijn eerste keer’

De campagne ‘Mijn eerste keer’ zal begin mei gelanceerd worden met reclame en social media-activiteiten. De aandachtstrekker van de campagne is een video op social media, die de gezichten van mensen laat zien, wanneer ze voor het eerst de douchewc ervaren. Geberit is er doelbewust op uit mensen te verrassen en ze aan te sporen informatie in te winnen en al pratend het taboe te doorbreken. Tijdens de roadshow maken ook consumenten kans een Geberit AquaClean douchewc, inclusief installatie binnen één dag, te winnen door de douchewc uit te proberen.

Meer informatie over het tourschema, het reinigen met water en de winactie is te vinden op www.geberit-aquaclean.nl/roadshow.

_________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie

Voor vragen en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met MIES PR

T.a.v. Michelle de Ruiter
E-mail: michelle@miespr.nl
Tel. +31 (0)6-45740465.

Download-link voor HR beelden en tekst   Perspagina Geberit:

Over Geberit

De wereldwijd opererende Geberit groep is Europees marktleider op het gebied van sanitaire installatietechniek. Geberit opereert als een geïntegreerde groep met een sterke lokale aanwezigheid in de meeste Europese landen en biedt de beste waarde als het gaat om sanitaire installatietechnologie en badkamer keramiek. Op 35 locaties bevinden zich productiefaciliteiten, waarvan er zes buiten Europa gevestigd zijn. Het hoofdkantoor van de groep bevindt zich in Rapperswil-Jona, Zwitserland. Met ruim 12.000 medewerkers in meer dan 40 landen, genereert Geberit een netto-omzet van CHF 2,9 miljard. De Geberit aandelen zijn genoteerd op de SIX Swiss Exchange; in 2012 is het Geberit aandeel opgenomen in de SMI (Swiss Market Index).

 

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts

Leave a Comment