BBB gaat voor ‘More Horeca Success’ voor horeca ondernemingen – en toeleveranciers en zet zich in om het succes van horecaondernemers te vergroten. BBB biedt een platform waar vakgenoten elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en goede zaken met elkaar kunnen doen. Ontdek de nieuwste trends op het gebied van food, drinks en horeca products & services en laat je verrassen door de culinaire prestaties van gerenommeerde internationale (sterren)chefs. Ook dit jaar heeft BBB Maastricht vier ‘werelden’ waar je je kunt laten inspireren door de betreffende stands.

  • Food Forest: In Food Forrest draait alles om eten en om verrassende en pure smaken. Maak hier kennis met eerlijke en specialistische producten, van wild zwijn tot pas geplukte kruiden en vers fruit. Op het themaplein Food Village wordt een breed scala aan biologische- ambachtelijke- en streekproducten gepresenteerd en aanstormende en gevestigde chefs gaan in Cooking Mania de strijd aan tijdens verschillende kookwedstrijden – en demonstraties.
  • Beverage Beach: In de wereld van Beverage Beach staat drank centraal. Van gezonde smoothies, frisdrank, bier en wijn tot cocktails en sterke distillaten. Uiteraard gaan wij ook niet voorbij aan de laatste koffie –en theetrends en bieden wij een podium voor de ware koffiekunstenaars. Combineer het nuttige met het aangename en ontmoet uw horecacollega’s in de Specialty Beer Bay, Spirits Square of in het sfeervolle Wijn Theater.
  • Variety Valley: hier ontdekt de horecaprofessional de nieuwste snufjes en innovatieve productontwikkelingen die een bijdrage kunnen leveren aan meer horecasucces. Hier vindt men alles op het gebied van non-food zoals interieur, personeelssystemen en aanverwante producten. Op het Starters Park worden verfrissende en praktische oplossingen gepresenteerd op het gebied van horeca service en gastvrijheid en op het grote Food Court dat zich hier bevindt kan men terecht voor een hapje en een drankje.
  • Folie Culinaire: Drie dagen lang culinaire gekte met inspirerende kook- en productpresentaties voor en door (inter) nationale sterrenchefs. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht aan nieuwe, bijzondere ingrediënten en exclusieve wijnen en champagnes. Daarnaast leer je hier alles over de laatste trends op het gebied van Food, Non Food, Education & Innovation in het hogere, exclusieve segment.