Ook in 2020 gaan we met Les Amis GastrEUnomiques vier keer op pad, waarbij inhoud, kwaliteit en take home value centraal stonden. Een terugkerend aspect tijdens alle bijeenkomsten is netwerken. Deze bijeenkomsten worden voor en door Amis georganiseerd en door de Adviesraad geïnitieerd.

Blik hier samen met ons terug op de evenementen en kijk vooruit!

Upcoming

10 JUNI 2020

Les Amis Tour – Around the clock

Op woensdag 10 juni 2020 vindt de tweede LAG bijeenkomst plaats. De bekende Les Amis Tour – “Euregio around the clock”. In 2020 staat de Hotellerie centraal tijdens de tour; de grote brands vs. de kleinere hotels. Wat is hun strategie, hoe worden stakeholders gekozen stakeholders en hoe kun jij als toeleverancier de klant en gast verrassen? Deze keer is de tour grensoverschrijdend. Belgisch Limburg en de Euregio staan centraal. Bovendien wordt tijdens de tour zowel on the road als ‘on-side’ optimaal gebruik gemaakt om kennis en ervaringen te delen én te netwerken.

Les Amis GastrEUnomiques
Les Amis GastrEUnomiques
27 AUGUSTUS 2020

End of Summer Event

De derde LAG bijeenkomst staat zoals ieder jaar in het teken van netwerken en bourgondisch genieten. Ook in 2020 gaan we weer per fiets opzoek naar de nieuwste en meest creatieve hospitality concepten van Maastricht. Waar afgelopen jaar verschillende innovatieve locaties op het programma stonden, wordt 2020 net zo spannend en creatief! Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op de voormiddag van het bekende Maastrichtse evenement; het Preuvenemint in het laatste weekend van augustus. 

COMING UP | 12 TOT 14 OKTOBER 2020

BBB, Place des Amis & LAG Ledenlounge

BBB, Place des Amis & de LAG ledenlounge! Vanwege de sterke binding met de BBB & Folie Culinaire bevindt zich in het hart van horecavakbeurs BBB; het Place des amis, netwerkplein pursang. Deze wordt onder gastheerschap van Les Amis GastrEUnomiques beheert.

Les Amis GastrEUnomiques

Afgelopen events

7 TOT 9 OKTOBER 2019

BBB, Place des Amis & LAG Ledenlounge

BBB, Place des Amis & de LAG ledenlounge! Vanwege de sterke binding met de BBB & Folie Culinaire bevindt zich in het hart van horecavakbeurs BBB; het Place des amis, netwerkplein pursang. Ook dit jaar bij alweer de zevende editie werd het plein en de lounge druk bezocht. Onder gastheerschap van LAG kunnen we terugblikken op een top editie in 2019. 

LAG
Les Amis GastrEUnomiques
22 AUGUSTUS 2019

End of Summer Event

De derde LAG bijeenkomst stond in het teken van netwerken en bourgondisch genieten. Dit jaar gingen we per fiets opzoek naar de nieuwste en meest creatieve hospitality concepten van Maastricht. Onglet, The Green Elephant, Bold Rooftop bar en andere innovatieve locaties stonden o.a. op het programma. Deze bijeenkomst werd georganiseerd op de voormiddag van het bekende Maastrichtse evenement; het Preuvenemint in het laatste weekend van augustus. 

19 JUNI 2019

Les Amis Tour – Around the clock

Op woensdag 19 juni 2019 vond de tweede LAG bijeenkomst plaats. De bekende Les Amis Tour – Euregio around the clock. Bij deze bijeenkomst werd er tijd gemaakt voor de innoverende familiebedrijven in de regio Noord-Limburg. Een kijkje achter de schermen bij een aantal inspirerende ondernemers en bedrijven. Bovendien werd tijdens deze culinaire tour zowel on the road als ‘on-side’ optimaal gebruik gemaakt om kennis en ervaringen te delen én te netwerken.

LAG
LAG
11 februari 2019

Themadag : Out of Home

De eerste LAG bijeenkomst van 2019 stond in het teken van de Out of Home markt. Spreker Patrick Luhrman van Lekkerland gaf zijn visie over de trends en ontwikkelingen in de branche en gaf tips en adviezen voor de toekomst. Daarnaast gaf locatie Holland Casino een presentatie over de veranderingen in de branche en het vernieuwde concept. Het proberen waard 😉 Dat bleek op het einde van het event, waarbij netwerken en spelelement samenkwamen en er nog lang werd gespeeld.