Ook in 2021 gaan we met Les Amis GastrEUnomiques een aantal keer op pad. Inhoud, kwaliteit en take home value staan hierbij centraal. Een terugkerend aspect tijdens alle bijeenkomsten is netwerken. Deze bijeenkomsten worden voor en door Amis georganiseerd en door de Adviesraad geïnitieerd.

Blik hier samen met ons terug op eerdere evenementen en kijk vooruit!

Upcoming

9 JUNI 2021

Les Amis Tour – Around the clock

Op woensdag 9 juni 2021 vindt de de bekende Les Amis Tour – “Euregio around the clock” plaats. In 2021 staan de trends van tegenwoordig centraal tijdens de tour; takeaway, dark kitchen and support your locals. Hoe passen de bedrijven zich aan tijdens deze pandemie? Wat zijn hun strategieën? Deze keer neemt de tour plaats in Limburg en gaan wij de grens niet over. Bovendien wordt tijdens de tour zowel on the road als ‘on-side’ optimaal gebruik gemaakt om kennis en ervaringen te delen én te netwerken.

Les Amis GastrEUnomiques
Les Amis GastrEUnomiques
26 AUGUSTUS 2021

End of Summer Event

Tijdens de tweede LAG bijeenkomst, op donderdag 26 augustus 2021, zal er een golftoernooi plaats vinden. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd op de voormiddag van het bekende Maastrichtse evenement; het Preuvenemint in het laatste weekend van augustus.

COMING UP | 11 T/M 13 OKTOBER 2021

BBB

Dit jaar zal er een Netwerkplein toegankelijk zijn voor de Amis, gefaciliteerd door de BBB. Tijdens het evenement kunnen de Amis het gesprek aangaan met elkaar.

Les Amis GastrEUnomiques
8 DECEMBER 2021

Winter BBQ

Op laatste LAG bijeenkomst van het jaar, op woensdag 8 december 2021, zal er een Winter BBQ plaats vinden op Watersley.
Watersley Sports & Talentpark is een residentiële campus voor zowel nationale als internationale topsporttalenten. 
Een unieke locatie, centraal gelegen in Europa en dicht bij België en Duitsland, waar wonen, trainen, opleiden, werken en vrije tijd met elkaar verbonden zijn.

Afgelopen events

27 AUGUSTUS 2020

 End of Summer Event

Tijdens deze ‘Tour de Maastricht’ brachten we al fietsend een bezoek aan verschillende concepten; StayOkay, Rebelle, Complex en Noon. Ook stond een humoristische presentatie door Milo Berlijn – Trainmark op het programma bij Kasteel de Hoogenweerth over hoe we elke dag weer onze eigen frustraties organiseren en hoe we op een leuke en spontane manier om kunnen gaan met “Het Nieuwe Normaal”.  

10 JUNI 2020

Studio LAG

Anders dan anders, maar voor alles is een eerste keer! Een digitaal samenkomen, want ook ons netwerk – Les Amis GastrEUnomiques – moest geloven aan een bijeenkomst in het ‘nieuwe normaal’. Silvie Slachter – MECC Maastricht, Edwin Klaassen – Desemenzo, Jorrit van Melick – Van Melick en Richard Evers – Ecolab namen ons mee in hun verhaal. Hoe zijn ze omgegaan met de Coronacrisis? En welk effect heeft het (gehad) op de organisatie?

12 FEBRUARI 2020

Themadag: Leisure | Health | Food

Voor de eerste bijeenkomst van 2020 waren we te gast bij Dormio Resort Maastricht, Restaurant Rantrée en International Golf Maastricht. Wat betekent leisure, health en food voor jou? En hoe kun je als leverancier inspelen op de trends en ontwikkelingen rondom dit thema? Samen met experts doken we dieper in dit thema. De dag werd afgesloten met een walking dinner georganiseerd door Boermans Evenementen in het Foodcourt bij Dormio Resort. 

7 TOT 9 OKTOBER 2019

BBB, Place des Amis & LAG Ledenlounge

BBB, Place des Amis & de LAG ledenlounge! Vanwege de sterke binding met de BBB & Folie Culinaire bevindt zich in het hart van horecavakbeurs BBB; het Place des amis, netwerkplein pursang. Ook dit jaar bij alweer de zevende editie werd het plein en de lounge druk bezocht. Onder gastheerschap van LAG kunnen we terugblikken op een top editie in 2019. 

LAG
Les Amis GastrEUnomiques
22 AUGUSTUS 2019

End of Summer Event

De derde LAG bijeenkomst stond in het teken van netwerken en bourgondisch genieten. Dit jaar gingen we per fiets opzoek naar de nieuwste en meest creatieve hospitality concepten van Maastricht. Onglet, The Green Elephant, Bold Rooftop bar en andere innovatieve locaties stonden o.a. op het programma. Deze bijeenkomst werd georganiseerd op de voormiddag van het bekende Maastrichtse evenement; het Preuvenemint in het laatste weekend van augustus. 

19 JUNI 2019

Les Amis Tour – Around the clock

Op woensdag 19 juni 2019 vond de tweede LAG bijeenkomst plaats. De bekende Les Amis Tour – Euregio around the clock. Bij deze bijeenkomst werd er tijd gemaakt voor de innoverende familiebedrijven in de regio Noord-Limburg. Een kijkje achter de schermen bij een aantal inspirerende ondernemers en bedrijven. Bovendien werd tijdens deze culinaire tour zowel on the road als ‘on-side’ optimaal gebruik gemaakt om kennis en ervaringen te delen én te netwerken.

LAG
LAG
11 februari 2019

Themadag : Out of Home

De eerste LAG bijeenkomst van 2019 stond in het teken van de Out of Home markt. Spreker Patrick Luhrman van Lekkerland gaf zijn visie over de trends en ontwikkelingen in de branche en gaf tips en adviezen voor de toekomst. Daarnaast gaf locatie Holland Casino een presentatie over de veranderingen in de branche en het vernieuwde concept. Het proberen waard 😉 Dat bleek op het einde van het event, waarbij netwerken en spelelement samenkwamen en er nog lang werd gespeeld.