Op woensdag 19 juni 2019 vond de tweede LAG bijeenkomst plaats. De bekende Les Amis Tour – Euregio around the clock. Bij deze bijeenkomst werd er tijd gemaakt voor de innoverende familiebedrijven in de regio Noord-Limburg. Een kijkje achter de schermen bij een aantal inspirerende ondernemers en bedrijven. Bovendien werd tijdens deze culinaire tour zowel on the road als ‘on-side’ optimaal gebruik gemaakt om kennis en ervaringen te delen én te netwerken.

We zijn gestart bij Neptunus Structures met een stevig ontbijt en een interactieve presentatie over het succesverhaal van Neptunus Structures van Jock Muijsers (Sales Manager), waarna we met Spauwen Travel Group zijn gestart aan de Les Amis Tour 2019. De tweede locatie was Attractiepark Toverland, waar we magisch werden ontvangen door Jeanine Theeuwen (Sales Business & Events) & Jean Gelissen jr. (Algemeen Directeur) . Jean sprak gepassioneerd over het verhaal van Attractiepark Toverland. Een echte ‘eye-opener’ voor de Amis, want 15 jaar geleden zag het er allemaal nog heel anders uit. Naast de ambitieuze presentatie kregen we een rondleiding door het park, met als hoogtepunt – voor de meeste –  de nieuwe achtbaan ‘Fenix’!

We vervolgden de LAG Tour naar de volgende locatie in Sevenum; ABC Restaurants. Hier werden we hartelijk ontvangen door Huub Linders (COO ABC Franchise International BV) en vertelde hij ons het verhaal achter dit ambitieuze familiebedrijf. Hij gaf ons letterlijk een kijkje én proefje in de (Mexicaanse) keuken van ABC Restaurants. 

Op naar het volgende familiebedrijf: Scelta Mushrooms. Onder genot van een wijntje en een kleine proeverij kregen we een kijkje in de wereld van ‘de champignon’. Daarnaast gaf Jules Klerken (International Sales manager) verdieping in zijn presentatie en vertelde ons meer over de ambities en de groei van het familiebedrijf. 

Deze inspirerende dag werd afgesloten bij Restaurant Callibaud, waar we bruisend werden ontvangen door Ria Joosten. Onder het genot van een glaasje bubbels en een amuse op het dakterras was er een moment om de dag te bespreken. Vervolgens werd er een 3-gangen diner geserveerd; verzorgd door Ria Joosten Catering & Evenementen. In de bus terug naar de eerste locatie werd de dag afgesloten en nog kort nagepraat over de inspirerende dag.