Kennis delen en inspiratie opdoen met belanghebbende uit de branche is een van de belangrijkste doelen van het bestaan van de stichting Les Amis GastrEUnomiques.

LAG werd in 2013 opgericht met als doel een platform te bieden voor en door horecaleveranciers & ondernemers, die werkzaam en actief zijn in de Euregio. Binnen het informele netwerk draait het om vriendschap, ons kent ons, gelijkgestemdheid en passie voor hospitality. Het onderhouden en creëren van het netwerk vormt de basis en wordt mogelijk gemaakt door vier bijeenkomsten per jaar. De ‘Amis’ komen samen om te sparren over trends en ontwikkelingen, om kennis uit te wisselen en om marktinzichten te vergroten. Bovendien heeft LAG een sterke binding met BBB & Folie Culinaire.

Gedurende de beursdagen van BBB Maastricht, is er een netwerk plein beschikbaar voor de Amis. Hier kunnen zij vakgenoten, andere Amis en relaties uitnodigen om in gesprek te gaan met elkaar.

Les Amis GastrEUnomiques telt momenteel 76 leden en nodigt regelmatig potentiële Amis uit om kennis te komen maken met dit informele netwerk. Een keertje kennis komen maken? Wij ontvangen je graag op een van onze bijeenkomsten!

Doelen:

  • Op informele wijze een platform bieden voor horecaleveranciers en ondernemers;
  • Kennis delen en inspiratie opdoen binnen de hospitality branche;
  • Passie voor hospitality delen met elkaar;
  • Het netwerk op informele wijze uitbreiden en ontwikkelen;
  • Horecaleveranciers, -ondernemers en stakeholders een podium geven tijdens evenementen;
Les Amis GastrEUnomiques
COMING UP | 9 juni 2021

Les Amis Tour – Around the clock

Op woensdag 9 juni 2021 vindt de de bekende Les Amis Tour – “Euregio around the clock” plaats. In 2021 staan de trends van tegenwoordig centraal tijdens de tour; takeaway, dark kitchen and support your locals. Hoe passen bedrijven zich aan tijdens deze pandemie? Wat zijn hun strategieën? Deze keer neemt de tour plaats in Limburg en gaan wij de grens niet over. Bovendien wordt tijdens de tour zowel on the road als ‘on-side’ optimaal gebruik gemaakt om kennis en ervaringen te delen én te netwerken.

Bestuur & Adviesraad

Aan het roer van LAG staat een 3-koppig Bestuur.
Welke met raad & daad wordt bijgestaan door een 3-koppige Adviesraad.

Les Amis GastrEUnomiques

Bob America

Voorzitter - Staffable Payroll

MEP

Charles van Goch

Vice-voorzitter – Mise en Place

Silvie Slachter

MECC Maastricht

Hanos

Jules Goossens

Hanos Internationale Horecagroothandel

Horecahuis

Leon Keppels

Horecahuis Limburg

Pursang

Maartje Beijsens

Pursang Events

Contact

Heb je een vraag over Les Amis GastrEUnomiques of heb je interesse in een lidmaatschap? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder.

 

LAG Office

Chateau Jerusalem
Jerusalemweg 2
6222NG Maastricht

+31(0)43 356 10 91
lesamis@servicecenter4h.com