Kennis delen en inspiratie opdoen met belanghebbende uit de branche is een van de belangrijkste doelen van het bestaan van de stichting Les Amis GastrEUnomiques.

LAG werd in 2013 opgericht met als doel een platform te bieden voor en door horecaleveranciers & ondernemers, die werkzaam en actief zijn in de Euregio. Binnen het informele netwerk draait het om vriendschap, ons kent ons, gelijkgestemdheid en passie voor hospitality. Het onderhouden en creëren van het netwerk vormt de basis en wordt mogelijk gemaakt door vier bijeenkomsten per jaar. De ‘Amis’ komen samen om te sparren over trends en ontwikkelingen, om kennis uit te wisselen en om marktinzichten te vergroten. Bovendien heeft LAG een sterke binding met BBB & Folie Culinaire.

Gedurende de beursdagen van BBB Maastricht, komen alle beursdeelnemers via Place des Amis de beurs binnen. Het plein is exclusief beschikbaar voor de Amis. Tevens kunnen de Amis gebruik maken van de LAG ledenlounge die via het plein te betreden is. Hier kunnen zij vakgenoten, andere Amis en relaties uitnodigen om in gesprek te gaan met elkaar.

Les Amis GastrEUnomiques telt momenteel 77 leden en nodigt regelmatig potentiële Amis uit om kennis te komen maken met dit informele netwerk. Een keertje kennis komen maken? Wij ontvangen je graag op een van onze bijeenkomsten!

Doelen:

  • Op informele wijze een platform bieden voor horecaleveranciers en ondernemers;
  • Kennis delen en inspiratie opdoen binnen de hospitality branche;
  • Passie voor hospitality delen met elkaar;
  • Het netwerk op informele wijze uitbreiden en ontwikkelen;
  • Horecaleveranciers, -ondernemers en stakeholders een podium geven tijdens evenementen;
Les Amis GastrEUnomiques
COMING UP | 12 februari 2020

Themadag Leisure & Food

De eerste LAG bijeenkomst staat in het teken van kennis overdracht, ideeën over hot topics uitwisselen en up to date blijven van trends en ontwikkelingen. De komende editie vindt plaats bij Dormio Resort Maastricht en focussen we op het thema Leisure & Food. Wie is de leisure gast van vandaag de dag en in welke mate spelen gezondheid trends een rol in het leven van deze gast? Diverse sprekers en experts komen aan bod. Tevens gaan we ook deze bijeenkomst weer interactief aan de slag!

Bestuur & Adviesraad

Aan het roer van LAG staat een 3-koppig Bestuur.
Welke met raad & daad wordt bijgestaan door een 3-koppige Adviesraad.

Les Amis GastrEUnomiques

Bob America

Voorzitter - Staffable Payroll

MEP

Charles van Goch

Vice-voorzitter – Mise en Place

Silvie Slachter

Smit & Dorlas

Hanos

Jules Goossens

Hanos Internationale Horecagroothandel

Horecahuis

Leon Keppels

Horecahuis Limburg

Pursang

Maartje Beijsens

Pursang Events

Contact

Heb je een vraag over Les Amis GastrEUnomiques of heb je interesse in een lidmaatschap? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder.

 

LAG Office

Chateau Jerusalem
Jerusalemweg 2
6222NG Maastricht

+31(0)43 356 10 91
lesamis@servicecenter4h.com