In het hart van horecavakbeurs BBB is het Place des Amis, netwerkplein pur sang, te vinden welke onder gastheerschap van Les Amis GastrEUnomiques staat. De naam van het plein zegt het al, het plein van vrienden. Dat betekent: elkaar business gunnen, gelijkgestemdheid, passie voor hospitality en natuurlijk gezelligheid. Place des Amis biedt volop ruimte om oude bekenden en nieuwe vakgenoten op informele wijze te ontmoeten. Les Amis GastrEUnomiques heeft de beschikking over een eigen ledenlounge waar leden gasten kunnen uitnodigen voor een hapje en drankje.

Daarnaast biedt Place des Amis diverse hoogtepunten zoals de opening van de BBB, ontvangsten van netwerkclubs, netwerkborrels en de prijsuitreiking van de Columbus Trophy (een aanmoedigingsprijs voor jonge ondernemers met een uniek concept of product gerelateerd aan de Hospitality).

Side events

Place des amis
SIDE EVENT

De Columbus Trophy is een aanmoedigingsprijs voor succesvolle startende entrepreneurs, die leverancier zijn aan de hospitality en/of een innovatief hospitality concept ontwikkeld hebben.

SIDE EVENT

BBB Maastricht

BBB gaat voor ‘More Horeca Success’ voor horeca ondernemingen – en toeleveranciers en zet zich in om het succes van horecaondernemers te vergroten.

Place des amis
Place Des Amis
SIDE EVENT

BBB Academy

De BBB Academy biedt een platform voor beursbezoekers en exposanten om kennis op te doen over ontwikkelingen in de branche, door het volgen van sprekers sessies door gerenommeerde sprekers uit de hospitality.

Founding Partners

Smit & Dorlas

Ecolab

Bidfood

Mise en Place

Stand Partners

Van Geloven

Boels Party & Events

Stadsbrouwerij de Maastrichter Maltezer

Otelli

Mirage Projecten

Delta Wines

Bazelmans

Vrumona

Initiated by

Les Amis GastrEUnomiques

Hosted by

Les Amis GastrEUnomiques

Media Partner

Les Amis GastrEUnomiques

Contact

Heb je een vraag over Les Amis GastrEUnomiques of heb je interesse in een lidmaatschap? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder.

 

LAG Office

Chateau Jerusalem
Jerusalemweg 2
6222NG Maastricht

+31(0)43 356 10 91
lesamis@servicecenter4h.com