Loading...

Les Amis GastreunomiqueS

Kennis delen, inspiratie opdoen en elkaar business gunnen

Dat zijn belangrijke doelen van het netwerk Les Amis GastrEUnomiques (LAG). LAG werd opgericht met als doel een platform te bieden voor en door horecaleveranciers & -ondernemers, die werkzaam en actief zijn in de Euregio. Binnen het informele netwerk draait het om vriendschap, ons kent ons, gelijkgestemdheid en passie voor hospitality. Het onderhouden en creëren van het netwerk vormt de basis en wordt mogelijk gemaakt door vier bijeenkomsten. De ‘Amis’ komen samen om te sparren over trends en ontwikkelingen, om kennis uit te wisselen en om marktinzichten te vergroten. Bovendien heeft LAG een sterke binding met BBB & Folie Culinaire.

0
Jaar
0
Amis
0
events

Evenementen

Met Les Amis GastrEUnomiques gaan we een aantal keer per jaar op pad. Inhoud, kwaliteit en take home value staan hierbij centraal. Een terugkerend aspect tijdens alle bijeenkomsten is netwerken. Deze bijeenkomsten worden voor en door Amis georganiseerd en door de Adviesraad geïnitieerd.

DE AVIESRAAD EN

HET BESTUUR

Aan het roer van LAG staat een 3-koppig Bestuur. Welke met raad & daad wordt bijgestaan door een 4-koppige Adviesraad.

Bob America

Voorzitter
Staffable Payroll

Charles van Goch

Vice-voorzitter
Hospirality Synergy group

Silvie Slachter

BESTUUR
MECC Maastricht

Maartje Beijsens

ADVIESRAAD
LBG Hotels

Leon Keppels

ADVIESRAAD
HORECAHUIS LIMBURG

Jules Goossens

ADVIESRAAD
HANOS

MAX ALDENHOVEN

adviesraad
SWINKELS FAMILY BREWERS

WAT DE AMIS ZEGGEN

TESTIMONIALS

LAG is voor mij een mooie club waar netwerk, kennis en vriendschappen samen komen. Iedereen komt met dezelfde interesse naar deze bijeenkomsten waar Inspiratie, motivatie en fun centraal staat. Door iedere bijeenkomst weer nieuwe interessante en innovatieve sprekers/bedrijven/locaties te bezichtigen draagt dit bij aan de algemene ontwikkeling in de hospitality branche. Hier heb ik geleerd dat je alleen sneller gaat maar samen verder komt.

Max Aldenhoven
Swinkels Family Brewers

Wees eerlijk, hoe vaak kun je wel niet wat hulp gebruiken? Iemand die zijn kennis met je deelt, of iemand die net die ene deur kan open, zodat je verder kunt. Het delen van kennis en contacten begint bij je zelf! En, als mensen iets positiefs ontvangen, dan willen ze vaak ook iets positiefs terugdoen. Het informele platform Les Amis GastrEUnomiques biedt jaarlijks interactieve hospitality netwerkbijeenkomsten aan, waarbij kennis delen en inspiratie opdoen met elkaar één van de belangrijkste doelen is. Precies wat wij als 'Amis’ nodig hebben!

Maartje Beijsens
Pursang Events

Sinds enkele jaren ben ik lid van Les Amis Gastronomique, ik kijk altijd uit naar iedere meeting. Netwerken in een bourgondische omgeving staat centraal. De leden zijn allemaal sociaal en erg toegankelijk, dat maakt het netwerken een stuk fijner, makkelijker en zeker leuk, ook als je geen netwerker pur sang bent.

Silvie Slachter
MECC Maastricht